Profil Detayı

Yasemin  Sevinç
Yasemin Sevinç
Profesyonel Yaşam koçu ve Aile Danışmanı NLP
Üyemizin henüz yayınlanmış blog yazısı bulunmamaktadır.
Üyemizin yaklaşan etkinliği bulunmamaktadır.
Koçluk
Danışmanlık

Aile
Stres Yönetimi
Yaşam
İletişim
NLP

Çalışan Motivasyonu
Çatışma Yönetimi
Gelişim
Kariyer Planlama
NLP

Online

200 saat üzeri

400 TL - 1000 TL

Tüm Türkiye - Tüm Türkiye


Hayatınızda daha fazla mutluluk, başarı ve dengemi arıyorsunuz? Girdiğiniz kısır döngüden kurtulmak ve kendi hayatınızı en muazzam bir şekilde inşa etmek mi istiyorsunuz? Hedeflerinize ulaşmak için size rehberlik edecek bir yaşam koçu ile tanışın.
Kişisel gelişim
kariyer planlama
ilişki yönetimi
stres azaltma
zihin konuşmaları
tüm enerjisel sistemler
bilinçaltı temizliği
manifest
sınırlayıcı düşünceler
pozitif düşünme yöntemleri
kurban psikolojisi vb hizmet sunuyorum.
Yaşam koçluğu , her bir seans için kişisel ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize odaklanır. öz güveninizi arttırmak, kendinizi daha iyi tanımak ve içinizdeki gücü keşfetmek, kariyerinizde ilerlerken olası sorunları çözmek , sağlıklı iletişim kurma ve duygusal zorluklarla başa çıkmanızı sağlamak için destek olurum. Bir yandan motivasyonunuzu arttırıp, stres kontrolünüzü sağlarken, kısa ve uzun vadeli hedeflerinizi netleştirmede yardımcı olurum.
NEDEN BEN : hayatınızı değiştirmek için en güçlü kaynak sizsiniz ve ben bu yolculukta sizin yanınızda olmak, potansiyelinizi keşfetmek, hedeflerinize ulaşmak, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek, cesaretlendirmek ve özgüven arttırmak için buradayım.. Unutmayın siz değişirseniz , her şey değişir ve hayatınızın kontrolü sizin elinizdedir. Benimle birlikte hayatınızı değiştirmek için güçlü bir yol arkadaşlığı kurabilirsiniz.


Her danışanım bende ayrı bir değere sahiptir. en büyük prensibim tuttuğum eli bırakmamaktır. kuvvetli bir yol arkadaşlığı yaparken beni en çok mutlu eden mevzu ise danışanlarımın hayatına nokta vuruşları yapıp istedikleri potansiyele gelmeye başladıklarına şahit olmaktır. insanlara yardımcı olmanın mutluluğunu anlatılmaz yaşanılır derim. Danışanlarımdan "iyi varsın" cümlesini işitmek kadar beni mutlu eden ne olabilir ki. danışanlarımın sadece okul iş ve özel hayat standartlarını yükseltmek odağından daha ileri içsel çatışmalarında ve çözmeleri gereken duygudurum sorunlarında da yardımcı oluyorum. amacım sadece dış dünyalarını değil iç dünyalarını da güzelleştirmek. yıllardan beridir tek söylediğim cümle " keşke elimde sihirli bir değneğim olsa da insanların hayatlarını güzelleştirebilsem" olmuştur. bu hayat yolculuğunda bu gayemi mesleğimle pekiştirip öyle yoluma devam etmeye başladım. " bırak minik peri tozlarını sana da bulaştırayım:)" gerekli durumlarda ek mesleklerimden destek alarak duygudurum ve geçmiş yaşam trawma odaklı da çalışıyorum ve olası sorun ne ise onu çözme yolunda ilerliyoruz. seninle birlikte kuvvetli bir yol arkadaşlığı için buradayım :) ön görüşme ücretsizdir.

danışanlarım:)


Zirve Akademi
01.02.2024




Zirve Akademi
01.02.2024




Zirve Akademi
01.02.2024




Zirve Akademi
01.02.2024




Zirve Akademi
01.02.2024




Zirve Akademi
01.02.2024




Zirve Akademi
01.02.2024




Zirve Akademi
01.02.2024




İletişim

Saray Mh. Dr Adnan Büyükdeniz Cd No :4 Akkom Office Park Cessas Plaza 2. Blok K:10 PK:34768 Ümraniye / İstanbul


0850 317 20 37


info@koclook.net


Destek

destek@koclook.net


Bize Ulaşın

İletişim

Omega Seamaster Replica
Tag Heuer Grand Carrera Replica
Replica Jaeger-LeCoultre Master
Replica Omega Seamaster 300 M Quartz
IWC Top Gun Replica